Camilla alege designerul preferat al Prinţesei Diana pentru a-i crea rochia de la încoronare

Regina consoartă Camilla l-a ales pe designerul „favorit” al regretatei prinţese Diana pentru a-i crea rochia de încoronare, potrivit unor informaţii citate de Page Six Style.

3690 afișări
Imaginea articolului Camilla alege designerul preferat al Prinţesei Diana pentru a-i crea rochia de la încoronare

Creatorul de modă britanic Bruce Oldfield, care a creat unele dintre cele mai cunoscute rochii ale regretatei prinţese, a fost o „alegere evidentă” pentru Camilla, potrivit The Sun.

„Camilla are o prietenie foarte strânsă cu Bruce, care se întinde pe mulţi ani, aşa că, în multe privinţe, este alegerea naturală şi evidentă”, a declarat o sursă pentru publicaţie.

„Camilla are încredere în Bruce pentru că el a livrat cu adevărat rochii pentru atât de multe ocazii recente importante pentru ea”.

Oldfield a dezvoltat o prietenie strânsă cu regina consort în ultimele decenii, care a urmat prieteniei de un deceniu cu Diana.

În timp ce Oldfield nu a comentat încă speculaţiile, el a declarat anterior pentru Daily Mail că el „i-a oferit Dianei farmecul ei şi Camilei încrederea ei”.

Page Six Style a contactat Palatul Buckingham pentru comentarii.

Camilla va fi încoronată alături de regele Charles la ceremonia de încoronare a regelui în această primăvară, stabilită pentru 6 mai.

Cuplul va călători împreună la Westminster Abbey în Gold State Coach, va fi încoronat împreună şi va apărea împreună la balconul Palatului Buckingham, a anunţat palatul luna trecută.

Camilla va fi prima consoartă regală încoronată în aproape un secol, de când George al VI-lea şi regina Elisabeta, regina mamă, au urcat pe tron în 1937.

Deşi era considerat prinţ consort, Phillip a respectat tradiţia şi nu a fost încoronat alături de regina Elisabeta în 1953, ci a îngenuncheat în faţa acesteia.

Încoronarea Camilei va marca o ruptură masivă de tradiţie pentru familia regală. Camilla, care a fost renumită pentru că a fost iniţial respinsă ca viitoare regină de către regina Elisabeta, va deveni prima divorţată încoronată ca regină consort.

La rândul său, Charles este în contradicţie cu tradiţia în ceea ce priveşte ţinuta sa. În loc să poarte ciorapi de mătase şi pantaloni scurţi - purtaţi adesea pentru călărie - rapoartele sugerează că va purta uniforma sa militară în ziua cea mare.

În timp ce Palatul Buckingham a rămas oarecum tăcut în legătură cu viitoarea extravaganţă, a lăsat să se înţeleagă că încoronarea va fi una mai restrânsă.

Monarhul a spus că nu va cere celor şase duci regali să îngenuncheze în faţa sa pentru a „aduce un omagiu” înainte de a atinge coroana şi de a săruta obrazul drept al monarhului. În schimb, doar fiul său, prinţul William, va îndeplini tradiţia.

Având loc la Westminster Abbey, încoronarea monarhului în vârstă de 74 de ani va „reflecta rolul monarhului în prezent şi va privi spre viitor, fiind în acelaşi timp înrădăcinată în tradiţiile şi ceremonialul de lungă durată”, a declarat anterior palatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici