Canalele de comunicare dintre Grecia şi Turcia rămân deschise, în ciuda comentariilor "inacceptabile" ale lui Erdogan

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a declarat că Atena va încerca să menţină deschise canalele de comunicare cu Ankara, în ciuda recentelor comentarii "inacceptabile" ale preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

373 afișări
Imaginea articolului Canalele de comunicare dintre Grecia şi Turcia rămân deschise, în ciuda comentariilor "inacceptabile" ale lui Erdogan

Erdogan a acuzat Grecia de ocuparea unor insule demilitarizate din Marea Egee şi a declarat că Turcia este pregătită să "facă ceea ce este necesar" atunci când va fi cazul.

"Consider că declaraţiile recente ale preşedintelui turc sunt inacceptabile", a declarat Mitsotakis într-o conferinţă de presă în oraşul nordic Salonic, informează Reuters.

"Cu toate acestea, vom încerca întotdeauna să menţinem deschise canalele de comunicare", a spus el, adăugând că este întotdeauna dispus să se întâlnească cu Erdogan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici