Casa Albă: Cetăţenii americani "vor IMPLORA" ca Donald Trump să obţină un nou mandat de preşedinte

Cetăţenii americani "vor implora" ca preşedintele Donald Trump să obţină un nou mandat, afirmă Sarah Huckabee Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, lăudând politicile actualului lider american, informează site-ul Politico.eu.

2156 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Cetăţenii americani "vor IMPLORA" ca Donald Trump să obţină un nou mandat de preşedinte

Casa Albă: Americanii "vor IMPLORA" ca Donald Trump să obţină un nou mandat de preşedinte

În cadrul unui interviu, moderatorul de radio Hugh Hewitt i-a sugerat purtătorului de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, că Donald Trump ar trebui să primească o nouă învestitură din partea Partidului Republican pentru a candida din nou în 2020.

"Preşedintele (Donald Trump -n.red.) a avut primele nouă luni pline de succes; cred că următorii trei ani şi jumătate, sau doi ani şi jumătate vor fi la fel de plini de succes, cu definitivarea aplicării reformelor fiscale, ceva foarte bun şi care va avea efecte majore asupra celor mai mulţi americani", a răspuns purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

"Şi cred că (americanii -n.red.) vor implora ca Donald Trump să fie preşedinte încă patru ani", a subliniat Sarah Huckabee Sanders.

Donald Trump, preşedintele SUA, a criticat-o din nou, luni, pe adversara sa din scrutinul prezidenţial desfăşurat în 2016, Hillary Clinton, numind-o "escroacă" şi exprimând speranţa că aceasta va candida şi în anul 2020, pentru a o învinge din nou. "Am fost întrebat de curând dacă escroaca Hillary Clinton intenţionează să candideze în 2020. Răspunsul meu a fost: «Sper că da»", a transmis Donald Trump luni prin Twitter.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici