Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Presa italiană: Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden

Preşedinţia SUA a confirmat un incident rutier produs la Roma, în care a fost implicat un vehicul din coloana oficială a preşedintelui Joseph Biden şi un autoturism care, potrivit presei italiene, era condus de un cetăţean român.

2611 afișări
Imaginea articolului Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Presa italiană: Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden

Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Presa italiană: Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden

„Coloana preşedintelui Biden a fost implicată într-un accident minor", a comunicat Casa Albă, potrivit cotidianului The Washington Times, precizând că nu a fost implicată în niciun fel maşina în care se afla preşedintele SUA.

Incidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, în timp ce coloana preşedintelui Joseph Biden, formată din 35 de vehicule, se deplasa de la Vatican spre Palatul Quirinale, unde liderul de la Casa Albă s-a întâlnit cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Într-un pasaj din apropierea Podului Amedeo Savoia Aosta, în centrul Romei, un autoturism închiriat a lovit un vehicul blindat din coloana preşedintelui SUA. Conform cotidianului Corriere della Sera şi publicaţiei L'Eco del Sud, şoferul vehiculului este un român în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de închirieri auto. Românul a fost rănit la o mână şi a necesitat îngrijiri medicale. Persoanele aflate în celălalt vehicul nu au fost rănite. Persoanele implicate au fost evaluate de personalul medical american, conform cotidianului The Washington Times.

Circulaţia a fost afectată scurt timp, iar autorităţile italiene şi cele americane vor stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici