Casa Albă: Sancţiunile impuse Rusiei nu vor afecta planurile pentru o întrevedere între Donald Trump şi Vladimir Putin

Plănuirea unei întâlniri între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin nu va fi afectată de cele mai recente sancţiuni impuse de Statele Unite contra Rusiei, a anunţat vineri Casa Albă, relatează site-ul agenţiei Reuters.

257 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: Sancţiunile impuse Rusiei nu vor afecta planurile pentru o întrevedere între Donald Trump şi Vladimir Putin

Casa Albă: Sancţiunile impuse Rusiei nu vor afecta planurile pentru o întrevedere între Donald Trump şi Vladimir Putin

Purtătorul de cuvânt Sarah Sanders a declarat că oficialii americani încă iau în considerare o întrevedere oficială a preşedintelui american cu Vladimir Putin.

"Aşa cum a menţionat şi preşedintele, acesta îşi doreşte să aibă o relaţie bună cu Rusia, dar acest lucru depinde şi de acţiunile ruşilor", a declarat aceasta.

Administraţia Donald Trump a anunţat vineri noi sancţiuni împotriva Rusiei, fiind vizaţi oameni de afaceri, oficiali şi companii, în principal apropiaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin.

Noile sancţiuni ar putea afecta economia Rusiei, în principal sectoarele financiar şi energetic, măsurile fiind parte a eforturilor Washingtonului contra Moscovei din cauza presupuselor infgerinţe în scrutinul prezidenţial american din 2017.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici