Cazul femeilor din Cleveland răpite timp de 10 ani: Ariel Castro, condamnat la închisoare pe viaţă plus 1.000 de ani

Ariel Castro, care a pledat vinovat pentru sechestrarea şi violarea a trei femei, timp de zece ani, într-o casă din Cleveland, a fost condamnat la închisoare pe viaţă plus 1.000 de ani, fără posibilitatea de eliberare condiţionată.

2430 afișări
Imaginea articolului Cazul femeilor din Cleveland răpite timp de 10 ani: Ariel Castro, condamnat la închisoare pe viaţă plus 1.000 de ani

Ariel Castro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Fostul şofer de autobuz în vârstă de 53 de ani a declarat în instanţă că nu este un "monstru", fiind doar "bolnav".

"Nu există loc în lumea aceasta pentru oameni care ţin în sclavie alţi oameni", a declarat judecătorul Michael Russo.

În plus, proprietatea lui Ariel Castro din comitatul Cuyahoga a fost pusă sub sechestru, iar bărbatul va avea de achitat o amendă de 100.000 de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici