Cazul persoanelor sechestrate la Houston: Unul dintre bărbaţii ţinuţi captivi a murit

Un american în vârstă de 79 de ani, descoperit în urmă cu zece zile de poliţie după ani de captivitate într-un garaj, în Texas (sud), a decedat, a anunţat poliţia marţi.

274 afișări
Imaginea articolului Cazul persoanelor sechestrate la Houston: Unul dintre bărbaţii ţinuţi captivi a murit

Cazul persoanelor sechestrate la Houston: Unul dintre bărbaţii ţinuţi captivi a murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atunci când a fost găsit de către agenţi, împreună cu alţi trei captivi, într-o casă, la Houston, în urmă cu aproximativ zece zile, William Merle Greenawalt prezenta semne de subnutriţie. Împreună cu ceilalţi trei bărbaţi, el era obligat să doarmă pe jos, iar utilizarea toaletei îi era interzisă de către torţionarii săi.

Potrivit autorităţilor, cele patru victime, dintre care cel mai tânăr are vârsta de aproximativ 50 de ani, au fost atrase în garaj promiţându-li-se bere şi ţigări. Unul dintre ei ar fi fost ţinut în captivitate aproximativ zece ani, însă poliţia a anunţat că afirmaţiile sale nu au putut să fie verificate.

William Merle Greenawalt a murit joi, după şase zile de la spitalizare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici