Cei doi români care evadaseră dintr-un penitenciar italian au ajuns din nou în detenţie

Cei doi deţinuţi români care erau căutaţi după evadarea dintr-un penitenciar situat la periferia Romei au ajuns din nou în detenţie, după ce unul s-a predat, iar al doilea a fost capturat de carabinieri, informează site-ul CinqueQuotidiano.it.

440 afișări
Imaginea articolului Cei doi români care evadaseră dintr-un penitenciar italian au ajuns din nou în detenţie

Cei doi români care evadaseră dintr-un penitenciar italian au ajuns din nou în detenţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Cătălin C. s-a prezentat miercuri seară la o secţie a carabinierilor din zona Tivoli, la periferia Romei.

Celălalt deţinut, Mihai F.D., a fost capturat în cursul nopţii de miercuri spre joi la un filtru al carabinierilor.

Autorităţile italiene luaseră măsuri speciale de securitate pentru localizarea şi capturarea celor doi deţinuţi români consideraţi periculoşi, care evadaseră duminică seară din închisoarea Rebibbia, situată la periferia oraşului Roma.

Cei doi deţinuţi români - C.C., în vârstă de 33 de ani, şi M.F.D., în vârstă de 28 de ani - evadaseră după ce au rupt un grilaj al magazinului Penitenciarului Rebibbia, coborând de la etajul doi pe un cearşaf. Cei doi români sunt condamnaţi pentru crimă şi tălhărie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici