Cel puţin 127 de morţi în urma ploilor torenţiale din China- AFP

Cel puţin 127 de persoane au murit în China, de la sfârşitul lui iunie, în urma furtunilor şi ploilor torenţiale care au afectat centrul şi estul ţării, unde a fost decretată stare de urgenţă, din cauza riscului producerii de inundaţii, relatează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 127 de morţi în urma ploilor torenţiale din China- AFP

Cel puţin 127 de morţi în urma ploilor torenţiale din China- AFP

Nivelul apelor fluviului Huai a depăşit pragul de alertă, afectând 14,7 milioane de locuitori şi provocând prăbuşirea a 19.000 de locuinţe, a anunţat Administraţiade combatere a inundaţiilor, pe site-ul său Internet.

Fluviul Huai, care izvorăşte din Henan (centru), se varsă în Yangtse, după ce traversează regiunea Henan şi provinciile Anhui şi Jiangsu, în est.

Circa 26 de persoane au fost date dispărute din cauza intemperiilor, potrivit Ministerului pentru Afaceri civile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici