Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier produs în Turcia

Cel puţin 25 de persoane au murit după ce un camion a lovit un microbuz, miercuri, în sud-estul Turciei, anunţă surse oficiale.

163 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier produs în Turcia

Cel puţin 25 de morţi în urma unui accident rutier produs în Turcia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc în apropierea satului Salat, în provincia Diyarbakir. Un camion care transporta cărămizi a lovit un microbuz, a declarat guvernatorul provinciei Diyarbakir, Mustafa Toprak, citat de agenţia Anatolia.

"Douăzeci şi patru de persoane au murit pe loc, iar una a decedat la spitalul din Batman", a adăugat Toprak, precizând că alte 16 persoane au fost rănite.

Rectorul Universităţii din Siirt, oraş situat la 200 de kilometri est de Diyarbakir, a declarat că printre victime se numără 15 studenţi. "Din primele informaţii rezultă că 15 dintre persoanele decedate în accident sunt studenţi de la universitatea noastră. Nu am cuvinte pentru a descrie durerea", a reacţionat profesorul Recep Ziyadanogullari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici