Cel puţin 60 de spitale au fost avariate în timpul războiului din Ucraina

Zeci de spitale au fost avariate de loviturile aeriene ale Rusiei de la începerea invaziei Ucrainei, în urmă cu două săptămâni, anunţă Sky News.

Imaginea articolului Cel puţin 60 de spitale au fost avariate în timpul războiului din Ucraina

Ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liashko a spus că numărul unităţilor medicale avariate a trecut de 60. În acelaşi timp, el a vorbit despre cinci angajaţi ai sistemului medical care au murit din cauza „gloanţele ruşilor terorişti”.

Miercuri, partea ucraineană a spus că trei oameni au fost omorâţi în momentul în care o rachetă rusească a lovit o maternitate în Mariupol.

Totuşi, ministrul Apărării din Rusia a negat informaţia spunând că Ucraina „a regizat” incidentul.

De asemenea, Ambasada Rusiei la Londra a pretins că spitalul nu era deschis şi că a fost atacat de un regiment ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spitale,
ucraina,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici