Cel puţin 61 de oameni au murit în Egipt din cauza caniculei, temperaturile atingând 47 de grade

Cel puţin 61 de oameni au murit, în ultimele patru zile, în Egipt, din cauza temperaturilor foarte ridicate, în condiţiile în care în unele zone s-au înregistrat 47 de grade Celsius, informează BBC News online.

221 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 61 de oameni au murit în Egipt din cauza caniculei, temperaturile atingând 47 de grade

Cel puţin 61 de oameni au murit în Egipt din cauza caniculei, temperaturile atingând 47 de grade

"Cel puţin 61 de oameni au murit din cauza căldurii", a comunicat miercuri Ministerul egiptean al Sănătăţii, precizând că majoritatea victimelor sunt persoane vârstnice.

Patruzeci de oameni au decedat duminică şi luni, iar alţi 21 marţi, a relatat presa de la Cairo.

Alte 581 de persoane au fost spitalizate cu simptome generate de caniculă.

Multe persoane au murit în închisori şi s-a înregistrat un deces la un spital de psihiatrie.

În ultimele zile, vremea a fost caniculară în Egipt, temperaturile atingând 47 de grade Celsius.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici