Cel puţin şapte civili au fost ucişi în manifestaţiile de la Teheran

Şapte civili au fost ucişi luni, la Teheran, în timpul manifestaţiilor de susţinere a lui Mir Hossein Moussavi, după ce au atacat o unitate militară, a declarat marţi dimineaţa Radio Payam, postul oficial de radio din Iran.

15 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte civili au fost ucişi în manifestaţiile de la Teheran

Cel puţin şapte civili au fost ucişi în manifestaţiile de la Teheran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai mulţi vagabonzi au atacat un post militar şi au vandalizat echipamente publice în apropiere de piaţa Azadi. Din nefericire, şapte persoane au fost ucise şi numeroase altele rănite", a anunţat postul de radio.

Un fotograf iranian a văzut cel puţin un mort, luni seara, după ce manifestanţii au atacat o bază a miliţiei islamice, iar membrii acesteia au deschis focul cu arme automate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici