CLIPE DE COŞMAR pentru o mamă şi fiicele ei: Cum au fost salvate dintre fiarele contorsionate ale unei maşini suspendate la peste 30 de metri - VIDEO

O mamă şi fiicele sale au fost salvate dintr-un autoturism BMW care a rămas suspendat de parapetul unui pod de pe autostrada 101 din sudul Californiei, după ce un camion plin cu pietriş a lovit din spate maşina, apoi s-a prăbuşit de la peste 30 de metri înălţime.

7421 afișări
Imaginea articolului CLIPE DE COŞMAR pentru o mamă şi fiicele ei: Cum au fost salvate dintre fiarele contorsionate ale unei maşini suspendate la peste 30 de metri - VIDEO

CLIPE DE COŞMAR pentru o mamă şi fiicele ei: Cum au fost salvate dintre fiarele contorsionate ale unei maşini suspendate la peste 30 de metri

Kelli Groves Lynne, în vârstă de 36 de ani, şi cele două fiice ale sale, în vârstă de zece ani şi, respectv, 10 luni, au atârnat o oră deasupra golului, între fiarele contorsionate ale maşinii, aşteptând să fie salvate, potrivit Daily Mail.

În urma accidentului, maşina BMW a rămas agăţată de balustrada de beton a podului. Camionul, în schimb, a rupt parapetul de beton şi a căzut în albia pârâului aflat la peste 30 de metri mai jos şi a luat foc. Şoferul camionului, în vârstă de 48 de ani, a murit în urma impactului.

Familia lui Kelli Groves Lynne a aşteptat îngrozită timp de o oră ca echipele de salvare să o scoată, împreună cu cele două fiice ale sale, dintre fiarele maşinii.

Echipa de salvare a folosit un motostivuitor de pe cealaltă parte a podului, pentru a opri căderea maşinii agăţată de parapet.

Imaginile luate la locul accidentului arată momentele terifiante, în care echipele de salvare lucrează contra cronometru pentru salvarea femeii şi a fetiţelor sale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici