Coaliţia de guvernământ din Pakistan va demara procedurile de destituire a preşedintelui

Coaliţia de guvernământ din Pakistan, condusă de partidul fostului premier asasinat Benzir Bhutto, a anunţat joi că va demara procedurile de destituire a preşedintelui Pervez Musharraf.

23 afișări
Imaginea articolului Coaliţia de guvernământ din Pakistan va demara procedurile de destituire a preşedintelui

Coaliţia de guvernământ din Pakistan va demara procedurile de destituire a preşedintelui (Imagine: Mediafax Foto)

"Liderii coaliţiei consideră că a devenit necesar să demarăm procedurile de destituire (...) împotriva generalului Musharraf", a declarat Asif Ali Zardari, liderul coaliţiei, la o conferinţă de presă la care a participat şi principalul aliat, fostul premier Nawaz Sharif.

Zardari l-a avertizat de asemenea pe preşedintele Pervez Musharraf să nu demită Parlamentul, după decizia coaliţiei de a demara procedurile pentru destituirea sa.

"Dacă va face acest lucru, va fi ultimul său verdict împotriva poporului, împotriva mandatului poporului şi împotriva Pakistanului", a avertizat Zardari, succesorul politic al fostului premier asasinat, Benazir Bhutto.

"Democraţia nu este atât de slabă (...) încât acest articol să poată fi invocat", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici