Cod galben de ploi în majoritatea regiunilor Bulgariei

O avertizare de cod galben pentru ploi torenţiale a fost emisă pentru 19 dintre cele 28 de regiuni ale ţării, inclusiv capitala Sofia, a anunţat sâmbătă Institutul naţional pentru meteorologie şi hidrologie.

114 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploi în majoritatea regiunilor Bulgariei

Cod galben de ploi în majoritatea regiunilor Bulgariei (Imagine: Shutterstock)

Institutul bulgar le recomandă cetăţenilor să fie extrem de precauţi cu călătoriile în următoarele zile şi să urmărească îndeaproape prognoza meteo, relatează site-ul Novinite.com.

Precipitaţiile ar urma să ajungă până la 35 de litri pe metrul pătrat în unele zone din Bulgaria.

În contrast cu majoritatea regiunilor ţării, litoralul bulgar al Mării Negre ar urma să aibă parte de vreme frumoasă la acest sfârşit de săptămână.

Duminică, sudul şi centrul Bulgariei ar urma să se confrunte cu precipitaţii şi mai abundente, avertizarea ridicându-se la cod portocaliu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici