Colecţionarul de cadavre: Bărbatul cu o pasiune demnă de filmele de groază - FOTO

Un bărbat din Rusia a şocat lumea după ce în apartamentul său au fost descoperite 29 de cadavre de femei, îmbrăcate în păpuşi.

8000 afișări
Imaginea articolului Colecţionarul de cadavre: Bărbatul cu o pasiune demnă de filmele de groază - FOTO

Colecţionarul de cadavre: Bărbatul care fura femei mumificate din cimitire şi le ţinea în casă îmbăcate în păpuşi

Poliţia l-a arestat pe Anatoly Moskvin, în vârstă de 45 de ani, care a furat cadavrele din mai multe cimitire din regiunea în care locuia, aflată la aproximativ 400 de kilometri de Moscova, scrie dailymail.co.uk.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne rus, Valery Gribakin, a declarat că bărbatul este istoric, vorbeşte 13 limbi străine şi a scris câteva cărţi.

Anatoly Moskvin a mers în sute de cimitire pentru a găsi cadavrele şi le-a dus în apartamentul său cu trei camere din oraşul Nizhny Novgorod.

Conform poliţiei, bărbatul alegea doar cadavrele femeilor tinere pentru colecţia sa înfiorătoare, în casa lui găsindu-se 29 de femei cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani.

Anatoly Moskvin îmbrăca rămăşiţele cu ciorapi şi rochii, şi chiar a făcut unul dintre cadavre să arate ca un urs de pluş.

Ocupaţia bolnavă a bărbatului a fpst descoperită de părinţii acestuia, care l-au vizitat după întoarcerea dintr-o vacanţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici