Coliziune între două trenuri de pasageri în Portugalia, soldată cu 11 răniţi uşor

Două trenuri de pasageri au intrat în coliziune, luni seara, în apropiere de Coimbra, în centrul Portugaliei, provocând "rănirea uşoară a 11 persoane", au anunţat serviciile de protecţie civilă.

150 afișări
Imaginea articolului Coliziune între două trenuri de pasageri în Portugalia, soldată cu 11 răniţi uşor

Coliziune între două trenuri de pasageri în Portugalia, soldată cu 11 răniţi uşor (Imagine: Mediafax Foto Arhiva/AFP)

Coliziunea între un tren regional şi un tren "intercidades" (intercity), care deserveşte pincipalele oraşe ale ţării, s-a produs în apropiere de gara Alfarelos, în jurul orei locale 21.50 (23.30 ora României), potrivit serviciilor de intervenţie.

Trenul care făcea legătura între Lisabona şi Porto, principalul oraş din nordul ţării, a lovit un alt tren în spate, potrivit presei portugheze.

La faţa locului, au fost mobilizaţi 142 de pompieri, în timp ce răniţii au fost transportaţi la spitalul din Coimbra, potrivit informaţiilor oferite de serviciile de intervenţie pe site-ul lor de Internet.

Traficul feroviar dintre Lisabona şi Porto a fost întrerupt în urma acestui accident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici