Comentariul răutăcios făcut de Donald Trump după ce Greta Thunberg a fost desemnată „Personalitatea Anului 2019”

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a catalogat, prin intermediul unei postări pe Twitter, decizia revistei Time de a o desemna pe activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg „Personalitatea Anului 2019” ca fiind „ridicolă”, informează The Washington Post.

3145 afișări
Imaginea articolului Comentariul răutăcios făcut de Donald Trump după ce Greta Thunberg a fost desemnată „Personalitatea Anului 2019”

Cum a comentat Donald Trump desemnarea Gretei Thunberg „Personalitatea Anului 2019” de către Time

În cadrul aceluiaşi mesaj, Trump i-a recomandat adolescentei să fie mai calmă şi să meargă la un film cu prietenii.

„Atât de ridicol!”, a scris Trump, făcând referire la distincţia acordată lui Thunberg. „Greta trebuie să lucreze la problema ei privind gestionarea furiei, iar apoi să meargă la un film cu un prieten. Linişteşte-te, Greta, linişteşte-te!”, a adăugat preşedintele american.

În replică, Thunberg şi-a modificat descrierea de pe Twitter la scurtă vreme după publicarea mesajului preşedintelui american. „Sunt o adolescentă care lucrează la problema ei privind gestionarea furiei. În acest moment mă liniştesc şi urmăresc un film cu un prieten”, a scris aceasta.

Greta Thunberg, adolescenta suedeză în vârstă de 16 ani care a inspirat milioane de tineri din întreaga lume să ia măsuri împotriva schimbărilor climatice, a fost desemnată „Personalitatea Anului 2019" de revista Time, devenind cea mai tânără căştigătoare a acestui premiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici