Confuzie în jurul paşaportului unui cetăţean chinez, în cazul avionului Malaysian Airlines dispărut

Un cetăţen chinez, al cărui paşaport figura în lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines dispărut sâmbătă, nu se afla la bordul avionului, a anunţat duminică presa oficială, citată de AFP.

366 afișări
Imaginea articolului Confuzie în jurul paşaportului unui cetăţean chinez, în cazul avionului Malaysian Airlines dispărut

Confuzie în jurul paşaportului unui cetăţean chinez, în cazul avionului Malaysian Airlines dispărut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deţinătorul paşaportului cu acest număr locuieşte în provincia Fujian (est) şi încă se află acolo, a anunţat agenţia oficială China Nouă, citând informaţii oferite de poliţie.

Autorităţile nu au înregistrat nicio plecare a sa în străinătate, iar proprietarul asigură că nu şi-a pierdut niciodată paşaportul şi nici nu i-a fost furat, a adăugat agenţia.

În plus, numele lui nu corespunde cu cel al pasagerului comunicat de Malaysian Airlines, asociat în lista companiei cu acest număr de paşaport, a insistat China Nouă.

Malaysia a lansat duminică o anchetă pentru terorism după dispariţia, cu o zi înainte, a avionului Baoing 777 al Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord dintre care doi pasageri s-au îmbarcat cu paşapoarte europene furate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici