Consiliul administrativ al Grenfell Tower, clădirea londoneză cuprinsă de un puternic incendiu, suspectat de ucidere din culpă

Poliţia Metropolitană a anunţat că există motive întemeiate pentru a suspecta de ucidere din culpă consiliul administrativ al clădirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsă de un puternic incendiu, informează The Guardian.

945 afișări
Imaginea articolului Consiliul administrativ al Grenfell Tower, clădirea londoneză cuprinsă de un puternic incendiu, suspectat de ucidere din culpă

Consiliul administrativ al Grenfell, clădirea londoneză incendiată, suspectat de ucidere din culpă - poliţie

Organizaţiile suspectate sunt Royal Borough şi Tenant Management Organisation din Kensington şi Chealsea.

Legea privind uciderea din culpă necesită domonstrarea că a existat o încălcare severă a răspunderii faţă de cei ce au decedat.

Aproximativ 80 de persoane au decedat în urma incendiului ce s-a răspândit într-un ritm rapid şi a atins temperaturi de până la 1.000 grade Celsius, experţii încearcă în continuare să identifice o parte din victime.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici