Contrabandist care purta trei pantaloni şi 15 chiloţi, reţinut de vameşii ucraineni

Un cetăţean ucrainean a fost reţinut la punctul de trecere al frontierei spre Belarus, pentru că purta trei perechi de pantaloni şi 15 perechi de chiloţi, încercând să treacă graniţa pentru a vinde haine de contrabandă, informează RIA Novosti.

16 afișări
Imaginea articolului Contrabandist care purta trei pantaloni şi 15 chiloţi, reţinut de vameşii ucraineni

Contrabandist care purta trei pantaloni şi 15 chiloţi, reţinut de vameşii ucraineni (Imagine: Ria Novosti)

Bărbatul a trezit suspiciuni paznicilor de la frontieră pentru că era îmbrăcat prea gros pentru acest sezon. La o inspecţie mai atentă, vameşii au descoperit că acesta purta trei perechi de pantaloni, patru hanorace şi 15 perechi de chiloţi.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au percheziţionat şi maşina ucraineanului, găsind bunuri de contrabandă în valoare de 20.000 de dolari.

Banii şi bunurile de contrabandă au fost confiscate de grăniceri, iar cazul a fost transmis autorităţilor competente.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici