Coreea de Nord a simulat un atac nuclear asupra Coreei de Sud

Militarii din Coreea de Nord au simulat un atac nuclear asupra unor ţinte din Coreea de Sud, iar autorităţile au prezentat detalii din acest exerciţiu, potrivit Sky News.

765 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord a simulat un atac nuclear asupra Coreei de Sud

Coreea de Nord a simulat un atac nuclear asupra Coreei de Sud

Exerciţiul a fost comandat de preşedintele Kim Jong Un care şi-a îndemnat armata să fie din ce în ce mai pregătită.

El i-a descris pe liderii din SUA, Coreea de Sud şi Japonia drept „şefi de bandă" care sporesc riscul unui război nuclear în regiune.

Kim Jong Un a mai spus că simularea a reprezentat un răspuns la exerciţiile comune Coreea de Sud, Japonia şi SUA, care au avut loc în această săptămână.

Simularea a presupus respingerea unei invazii din sud, urmată de atacuri cu arme nucleare în Coreea de Sud.

În scenariu, „lovituri simultane super-intense" au vizat centre de comandă militară, porturi, aerodromuri şi alte ţinte importante din Coreea de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici