Coreea de Sud a trimis avioane F-35 ca să intercepteze avioanele nord-coreene care s-au apropiat de graniţa sa

Incidentul aviatic are loc după ce Coreea de Nord a efectuat o serie de teste şi a lansat rachete balistice pentru a intimida Coreea de Sud.

7152 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud a trimis avioane F-35 ca să intercepteze avioanele nord-coreene care s-au apropiat de graniţa sa

United States Air Force

Coreea de Sud a declarat că şi-a trimis  avioanele de luptă F-35 după ce Coreea de Nord a trimis avioanele sale militare în apropierea graniţei intercoreene.

Incidentul a avut loc după ce Coreea de Nord a lansat o altă rachetă balistică către apele din largul coastei sale de est, transmite Bloomberg

Armata din Coreea de Sud a declarat că a detectat lansarea unei rachete balistice cu rază scurtă de acţiune vineri la 1:49, ora locală. Coreea de Nord a lansat două rachete care probabil au căzut în afara zonei economice exclusive a Japoniei, potrivit NHK din Japonia, citând mai mulţi oficiali ai ministerului japonez al Apărării. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici