Coronavirus în lume LIVE UPDATE 11 februarie. Zece întrebări frecvente despre vaccinul anti COVID-19. Africa de Sud va relua campania de vaccinare anti-Covid-19 cu serul de la Johnson & Johnson

  • Vaccinul one-shot Johnson & Johnson s-a dovedit eficient împotriva variantei 501Y.V2 prevalente în prezent în Africa de Sud.
  • Oficialii OMS susţin vaccinul AstraZeneca după ce studiul din Africa de Sud a dat alarma la nivel mondial
  • Cancelarul german Angela Merkel se va întâlni miercuri cu cei 16 premieri ai landurilor pentru a discuta despre limitarea epidemiei de coronavirus.
465 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 11 februarie. Zece întrebări frecvente despre vaccinul anti COVID-19. Africa de Sud va relua campania de vaccinare anti-Covid-19 cu serul de la Johnson & Johnson

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 februarie. Explicaţiile OMS, după cercetările din China: ”Originea coronavirusului este animală, dar nu ştim care”

Tratament COVID-19

Eli Lilly a spus că terapia combinată cu anticorpi pentru COVID-19 a primit o autorizaţie de utilizare de urgenţă de la autoritatea de reglementare a SUA. Producătorul de medicamente a spus că terapia va fi disponibilă pentru utilizare imediat la pacienţii cu vârsta peste 12 ani care prezintă un risc ridicat de a dezvolta o formă severă de COVID-19.

Conform datelor dintr-un studiu în stadiu târziu, terapia combinată a doi anticorpi, bamlanivimab şi etesevimab, reduce riscul de spitalizare şi deces la pacienţi cu 70%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici