CRIZA IMIGRANŢILOR: O mie de refugiaţi au rupt cordonul de securitate şi au părăsit centrul de la Roszke - VIDEO

Aproximativ 1.000 de imigranţi au rupt luni după-amiază cordonul de securitate format de poliţie la centrul de recepţie de la Roszke, situat în apropiere de frontiera Ungariei cu Serbia, şi au părăsit zona.

1469 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: O mie de refugiaţi au rupt cordonul de securitate şi au părăsit centrul de la Roszke - VIDEO

ORIZA IMIGRANŢILOR: O mie de refugiaţi au rupt cordonul de securitate şi au părăsit centrul de la Roszke (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Poliţia nu a folosit gaze lacrimogene sau bastoane de cauciuc, precizează agenţia oficială ungară.

Înainte de a rupe cordonul de securitate, imigranţii au scandat "Libertate, libertate!".

Ulterior, imigranţii, între care se aflau numeroase familii cu copii mici, au plecat spre autostrada M5, care se afă la o distanţă de 30 de minute de mers pe jos faţă de centrul de recepţie de la Roszke.

În fiecare seară, tot mai mulţi imigranţi ajung la centrul de înregistare din Roszke, care a avut program de funcţionare şi în weekend.

Vineri, aproximativ 300 de persoane au ieşit cu forţa din centrul din Roszke. Poliţia din judeţul Csongrad de care aparţine localitatea Roszke a anunţat, pe site, că imigranţii au fugit către autostrada M5, după ce au ieşit prin gardul punctului de primire de la Roszke.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici