Datele de zbor ale avionului prezidenţial polonez sunt intacte

Vicepremierul rus, Serghei Ivanov, a anunţat luni că toate datele de zbor ale avionului preşedintelui polonez, care s-a prăbuşit sâmbătă în Rusia, sunt intacte şi a confirmat că echipajul a primit alerta privind condiţiile meteorologice dificile.

25 afișări
Imaginea articolului Datele de zbor ale avionului prezidenţial polonez sunt intacte

Toate datele de zbor ale avionului prezidenţial polonez sunt intacte, anunţă Guvernul rus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Starea înregistrărilor comunicaţiilor (dintre piloţi şi controlorii de zbor) şi parametrilor de zbor este satisfăcătoare", a declarat Ivanov, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă.

"Avertismentele privind condiţiile meteorologice nefavorabile au fost transmise echipajului în timp util", a adăugat el.

Cutiile negre ale avionului au fost găsite de anchetatorii ruşi sâmbătă, la scurt timp după prăbuşirea avionului polonez.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici