Despăgubire de 30.000 de dolari, pentru unul dintre răniţii din Singapore

Bong Hwee Haw, care a fost rănit în accidentul în care a fost implicată maşina ambasada României în Singapore, va primi o primă despăgubire de 30.000 de dolari din partea companiei de asigurare a vehiculului, relatează The Straits Times.

20 afișări
Imaginea articolului Despăgubire de 30.000 de dolari, pentru unul dintre răniţii din Singapore

Despăgubire de 30.000 de dolari, pentru unul dintre răniţii din Singapore (Imagine: Asiaone)

Plata va fi luată în considerare în orice altă viitoare compensaţie primită din partea asigurătorului.

Contactat de cotidianul The Straits Times, purtătorul de cuvânt al companiei asigurătoare, NTUC Income, a declarat: "Suntem de acord să-i oferim o plată interimară lui Bong după analizarea cazului şi cererea sa. Nu există nicio îndoială că a fost un accident real şi că el a fost una dintre victime".

Bong, în vârstă de 24 de ani, care în prezent este şomer, se afla împreună cu prietenul său Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani, la 15 decembrie, când a fost lovit de maşina ambasada României, în timp ce traversa strada.

Tong a murit în spital, după câteva zile, iar Bong, care s-a lovit la cap şi a suferit fracturi ale craniului şi piciorului, încă nu s-a recuperat complet.

În cadrul anchetei privind moartea lui Tong, desfăşurată în martie, ofiţerul judiciar Victor Yeo a decis că fostul însărcinat cu afaceri al României la Singapore, Silviu Ionescu, este responsabil de acest accident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici