Dmitri Medvedev a zburat jumătate de oră cu un avion de vânătoare şi bombardament

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a zburat, sâmbătă, timp de o jumătate de oră, la bordul unui avion de vânătoare şi bombardament Suhoi 34, urmând exemplul predecesorului său în funcţie, actualul premier Vladimir Putin, relatează AFP.

11 afișări

"Senzaţiile sunt de nedescris", a spus el după zbor. "Senzaţiile sunt foarte puternice. Aparatul este magnific, ascultător şi puternic", a adăugat Medvedev.

"Am făcut două tonouri (...); este un sentiment foarte agreabil", a mai spus el, referindu-se la o figură de acrobaţie aeriană a unui avion în zbor, care descrie o rotaţie în jurul axei longitudinale, fără a-şi schimba direcţia sau înălţimea de deplasare.

Avionul a decolat de la baza aeriană Kubinka, situată în regiunea Moscovei, unde a efectuat o inspecţie.

Fotografiile cu fostul preşedinte Vladimir Putin la bordul unui avion de vânătoare Suhoi-27 se află printre cele mai cunoscute imagini ale acestuia. În 2000, în perioada în care asigura interimatul la conducerea statului, după demisia din funcţie a lui Boris Elţîn, el a aterizat pe aeroportul din Groznîi, capitala Ceceniei aflate în plin conflict armat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici