Dmitri Medvedev şi muşchii umflaţi ai ruşilor: „Sancţiunile occidentale nu vor influenţa Kremlinul”

Este „o prostie" să crezi că sancţiunile occidentale împotriva întreprinderilor ruseşti ar putea avea vreun efect asupra guvernului de la Moscova, a declarat fostul preşedinte rus şi adjunctul şefului Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, potrivit Sky News.

2228 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev şi muşchii umflaţi ai ruşilor: „Sancţiunile occidentale nu vor influenţa Kremlinul”

Dmitri Medvedev şi muşchii umflaţi ai ruşilor: „Sancţiunile occidentale nu vor influenţa Kremlinul”

Sancţiunile nu vor face decât să consolideze societatea rusă şi nu vor provoca nemulţumirea populaţiei faţă de autorităţi, a declarat Medvedev într-un interviu acordat agenţiei ruse de presă RIA.

Occidentul a impus o serie de sancţiuni Rusiei în urma invaziei din Ucraina, unele vizând în mod special oameni de afaceri miliardari despre care se crede că sunt apropiaţi de preşedintele Vladimir Putin.

„Să ne întrebăm: poate vreunul dintre aceşti mari oameni de afaceri să aibă chiar şi cel mai mic cuantum de influenţă asupra poziţiei conducerii ţării? Vă spun deschis: nu, în niciun caz", a declarat dl Medvedev.

Fostul preşedinte a mai declarat că sondajele de opinie arată că trei sferturi dintre ruşi susţin decizia Kremlinului de a desfăşura o operaţiune militară în Ucraina şi chiar mai mulţi îl susţin pe Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
sancţiuni,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici