Dmitri Medvedev susţine că este pregătit să moară pentru idealurile sale

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, afirmă că este pregătit să moară pentru idealurile sale, subliniind că ar putea candida din nou la preşedinţie în viitor, informează site-ul Russia Today.

139 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev susţine că este pregătit să moară pentru idealurile sale

Dmitri Medvedev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dmitri Medvedev consideră că nu există premisele izbucnirii unei revoluţii în Rusia.

"Nu mi-ar plăcea ca evenimentele din ţara noastră să degenereze într-o revoluţie sau alt scenariu extrem", a spus Medvedev într-un discurs rostit la Universitatea de Stat din Moscova. "Dar, sincer vorbind, nu văd premisele unui asemenea scenariu", a explicat preşedintele.

Întrebat de un student dacă este pregătit să apară în faţa unei instanţe a poporului, Medvedev a declarat că nu se teme de nimic. "Altfel, nu aş putea fi preşedinte. Dacă vreţi un răspuns clar, atunci da, aş fi pregătit să mor pentru idealurile mele. Nu doar pentru Constituţie, ci şi pentru idealuri precum familia, copiii şi aşa mai departe".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici