Doi bătrâni de 97 de ani din Portugalia au trecut cu bine peste Covid-19

  • Ermelinda şi Alfredo Milhazes au 97 de ani, dar au trecut cu bine peste infecţia cu Sars-COV-2
  • Sunt împreună de 80 de ani şi au fost născuţi pe aceeaşi dată, 29 ianuarie 1924
  • Portugalia a înregistrat în ultimele 14 zile peste 150.000 de noi cazuri de COVID
216 afișări
Imaginea articolului Doi bătrâni de 97 de ani din Portugalia au trecut cu bine peste Covid-19

Doi bătrâni de 97 de ani din Portugalia au trecut cu bine peste Covid-19

Ermelinda şi Alfredo, doi bătrâni din Portugalia, împărtăşesc aceeaşi dragoste ca acum 80 de ani.

În tot acest timp, au trecut împreună printr-un război, printr-o dictatură, iar acum prin COVID. Parcă au fost predestinaţi să fie alături unul altuia, căci au fost născuţi în aceeaşi zi a aceluiaşi an: 29 ianuarie 1924.

„Da, sunt foarte sănătoasă datorită lui Dumnezeu şi sunt foarte bine în mintea mea. Obişnuiam să îi spun mamei mele, pentru bani o să muncim atât timp cât suntem sănătoşi, dar dragostea... nu poţi cumpăra dragostea”, spune Ermelinda Milhazes.

Deşi ambii au 97 de ani şi au avut nevoie de spitalizare, au reuşit să treacă cu bine peste infecţia cu noul coronavirus.

„Eram foarte îngrijorată pentru mama, ştiam că are probleme respiratorii de foarte mulţi ani, dacă răceşte puţin are probleme cu respiraţia şi eram foarte speriată. Pe tata îl consider un om bătrân, dar foarte sănătos”, spune Maria Das Dores Milhazes, fiica celor doi.

Acum, povestea lor vine ca o rază de speranţă pentru Portugalia, ţară care în ultimele 14 zile a înregistrat peste 150.000 de noi infectări.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici