Doi diplomaţi iranieni, expulzaţi din Marea Britanie

Premierul britanic, Gordon Brown, a anunţat, marţi, expulzarea a doi diplomaţi iranieni, ca răspuns la decizia Teheranului de a expulza doi diplomaţi britanici din Iran.

26 afișări
Imaginea articolului Doi diplomaţi iranieni, expulzaţi din Marea Britanie

Doi diplomaţi iranieni, expulzaţi din Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să informez Camera (Comunelor) că Iranul a luat, ieri (luni, n.red.), decizia nejustificată de a expulza doi diplomaţi britanici, invocând acuzaţii care sunt total nefondate", a declarat Gordon Brown în faţa deputaţilor britanici.

"Ca reacţie la această acţiune, am informat ambasadorul iranian în cursul zilei de astăzi (marţi, n.red.) că vom expulza şi noi diplomaţi iranieni din ambasada de iraniană de la Londra", a continuat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici