Doi militari americani au murit după prăbuşirea unui elicopter în sudul Marocului

Doi militari americani au murit şi alţi doi au fost răniţi miercuri în urma prăbuşirii elicopterului lor care participa la manevre comune marocane-americane în sudul Marocului, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al ambasadei Statelor Unite la Rabat.

144 afișări
Imaginea articolului Doi militari americani au murit după prăbuşirea unui elicopter în sudul Marocului

Doi militari americani au murit după prăbuşirea unui elicopter în sudul Marocului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un bilanţ iniţial al acestui accident număra trei militari americani răniţi, conform unei surse din poliţie.

"Nu avem mai multe detalii cu privire la circumstanţele acestui accident, dar ancheta este în curs", a adăugat responsabilul american contactat telefonic.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul militar din Rabat.

Aceste exerciţii militare se derulează în regiunea Ouad Daraa, la 880 de kilometri de Rabat, în sudul Marocului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici