DOI MORŢI în Australia, din cauza inundaţiilor provocate de ciclonul Debbie

Zeci de mii de australieni au rămas sâmbătă blocaţi din cauza inundaţiilor provocate de un ciclon care a traversat coasta de est a ţării şi în urma căruia au murit doi oameni şi au fost distruse drumuri şi poduri, relatează Reuters online.

199 afișări
Imaginea articolului DOI MORŢI în Australia, din cauza inundaţiilor provocate de ciclonul Debbie

DOI MORŢI în Australia, din cauza inundaţiilor provocate de ciclonul Debbie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Zona afectată de ciclonul Debbie s-a extins 1.000 de kilometri de la insulele turistice ale statului Queensland şi din zona oraşului turistic Gold Coast până la terenurile agricole din statul Noua Galie de Sud, iar peste 100.000 de locuinţe au rămas fără electricitate.

Poliţia a anunţat că a recuperat, vineri seara, trupurile a două femei din apă. Autorităţile se tem că mai multe persoane ar putea fi decedate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici