Doi răniţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar american în Japonia

Un elicopter aparţinând Marinei americane s-a prăbuşit luni în regiunea oraşului Tokyo, provocând rănirea a doi membri ai echipajului, au anunţat salvatorii.

68 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar american în Japonia

Doi răniţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar american în Japonia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Unul dintre răniţi prezintă o fractură la nivelul unui picior, celălalt contuzii, tot la nivelul unui picior, iar ceilalţi doi membri ai echipajului par să nu aibă nimic”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor din oraşul Miura, la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala japoneză.

Elicopterul s-a prăbuşit, din fericire, pe un teren viran, departe de zonele locuite.

Aproximativ 47.000 de militari americani sunt staţionaţi în Japonia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici