"Donald Trump a decedat". Contul lui Donald Trump Jr. a fost spart, anunţând moartea fostului preşedinte american

Contul lui Donald Trump Jr. de pe platforma de socializare cunoscută anterior sub numele de Twitter pare să fi fost piratat miercuri.

1561 afișări
Imaginea articolului "Donald Trump a decedat". Contul lui Donald Trump Jr. a fost spart, anunţând moartea fostului preşedinte american

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

O postare a afirmat în mod fals că fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a murit. "Sunt trist să vă anunţ că tatăl meu, Donald Trump, a decedat. Voi candida pentru funcţia de preşedinte în 2024" a scris Donald Trump Jr. pe platforma X, anterior Twitter, potrivit NBC News.

Alte tweet-uri au inclus "F- Joe Biden", "Coreea de Nord este pe cale să fie afumată" şi "Când voi deveni preşedinte, voi arde SEC".

În foarte scurt timp tweet-urile au început să fie şterse.

"Contul lui Don a fost piratat", a confirmat un purtător de cuvânt al lui Donald Trump, Andrew Surabian.

Eric Trump, fratele lui Donald Trump Jr., a râs de acesta pe X: "Care era parola lui @donaldtrumpjr? Don2024?".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici