Donald Trump avertizează din nou Iranul "să aibă grijă", în contextul crizei privind Acordul nuclear

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avertizat din nou, marţi, Iranul "să aibă grijă", în contextul tensiunilor dintre Washington şi Teheran din cauza activităţilor nucleare ale regimului iranian.

983 afișări
Imaginea articolului Donald Trump avertizează din nou Iranul "să aibă grijă", în contextul crizei privind Acordul nuclear

Donald Trump avertizează din nou Iranul "să aibă grijă", în contextul crizei privind Acordul nuclear

"Iranul face multe lucruri rele şi ar face bine să aibă grijă", a declarat Donald Trump de la Casa Albă.

Anterior, Donald Trump a condamnat decizia Iranului de a intensifica activităţile de purificare a uraniului prin depăşirea limitelor stabilite prin Acordul atomic din 2015. "Iranul ar face bine să aibă grijă. Deoarece desfăşoară activităţi de îmbogăţire a uraniului şi nu spun care este motivul. Cel mai bine este să aibă grijă", a spus Donald Trump.

Statele Unite nu vor să ajungă la un conflict militar cu Iranul, dar Washingtonul este pregătit să protejeze interesele americane, a avertizat luni vicepreşedintele SUA, Mike Pence, în contextul tensiunilor cu Teheranul. "Iranul nu ar trebui să confunde atitudinea de reţinere a SUA cu lipsa determinării", a declarat Mike Pence într-un discurs. "Statele Unite nu vor război cu Iranul. Vrem să discutăm, suntem dispuşi să ascultăm. Dar America nu va ceda", a atras atenţia Mike Pence.

Taguri:
sua,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici