Donald Trump efectuează prima deplasare în afara oraşului Washington DC după mai multe săptămâni

  • Donald Trump efectuează prima deplasare în afara oraşului Washington DC din ultimele săptămâni
  • Donald Trump va vizita o fabrică de măşti medicale din statul Arizona
  • Vizita are loc la complexul aerospaţial Honeywell International, din Phoenix, reprofilat acum pe fabricarea de măşti medicale
303 afișări
Imaginea articolului Donald Trump efectuează prima deplasare în afara oraşului Washington DC după mai multe săptămâni

Donald Trump efectuează prima deplasare în afara oraşului Washington DC după mai multe săptămâni

Preşedintele SUA, Donald Trump, va vizita marţi o fabrică de măşti medicale din statul Arizona, aceasta fiind prima deplasare în afara oraşului Washington D.C. din ultimele săptămâni, informează agenţia de presă Reuters.

Donald Trump se va deplasa la complexul aerospaţial Honeywell International, din Phoenix, reprofilat acum pe fabricarea de măşti medicale.

Donald Trump a declarat că în acest complex ar putea purta o mască medicală, deşi până acum a refuzat să facă acest lucru. Liderul de la Casa Albă argumentează că nu este necesar să poarte mască deoarece toate persoanele cu care se întâlneşte sunt testate constant pentru depistarea coronavirusului.

La rândul său, vicepreşedinele SUA, Mike Pence, şi-a atras critici pentru că nu a purtat mască medicală în cursul unei vizite la un spital din Minnesota.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici