Donald Trump îl critică dur pe Anthony Faucci: ”Este un dezastru. Dacă îl ascultam aveam 700.000 sau 800.000 de morţi”

  • Donald Trump a spus că Anthony Fauci este un ”dezastru.”
  • Trump: "Dacă l-am fi ascultat, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morţi."
  • 219.000 de decese s-au înregistrat în SUA din cauza coronavirusului.
1566 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl critică dur pe Anthony Faucci: ”Este un dezastru. Dacă îl ascultam aveam 700.000 sau 800.000 de morţi”

Donald Trump îl critică dur pe Anthony Faucci: ”Este un dezastru. Dacă îl ascultam aveam 700.000 sau 800.000 de morţi”

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a atacat din nou cu virulenţă pe dr. Anthony Fauci, membru al celulei de criză de la Casa Albă pentru gestionarea epidemiei de coronavirus. El l-a numit pe medic un ”dezastru.”
 
„Oamenii s-au săturat să audă despre Covid”, a spus Donald Trump într-o convorbire telefonică cu membrii echipei sale de campanie, la care au avut acces mai multe mass-media americane. ”Oamenii spun: ”Lasă-ne în pace. Sunt sătui. Au obosit să-i aud pe Faucci şi pe toţi aceşti idioţi ”, a adăugat el, potrivit CNN.
 
Este acolo de 500 de ani," a continuat Trump ironic, referindu-se la acest expert în vârstă de 79 de ani recunoscut la nivel mondial, care conduce Institutul de Boli Infecţioase din SUA. "Dacă l-am fi ascultat, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morţi", a spus el, în timp ce apreciază că ar fi contraproductiv să-l demită înainte de alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.
 
219.000 de decese s-au înregistrat în SUA din cauza coronavirusului.
 
În urmă cu o săptămână, imunologul şi-a exprimat nemulţumirea după utilizarea afirmaţiilor sale într-un clip de campanie al echipei lui Trump privind coronavirusul.
 
În aproape cinci decenii de serviciu, nu am susţinut niciodată public niciun candidat", a precizat Fauci, acuzând utilizarea declaraţiilor scoase din context.
 
Dr. Fauci a încercat să clarifice sau să corecteze, în mai multe rânduri, afirmaţiile aproximative ale lui Trump privind vaccinurile sau tratamentele în curs de dezvoltare împotriva COVID-19.
 
După ce Trump a anunţat că are coronavirus, dr. Faucci a spus că nu este deloc suprins, pentru că preşedintele a paricipat la evenimente unde s-a respectat distanţarea socială şi nici nu s-a purat mască de protecţie.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici