Donald Trump rămâne blocat pe Facebook

Comitetul de supraveghere al Facebook şi-a amânat decizia cu privire la posibila revenire a fostului preşedinte american Donald Trump pe Facebook şi Instagram, realtează BBC.

382 afișări
Imaginea articolului Donald Trump rămâne blocat pe Facebook

Donald Trump rămâne blocat pe Facebook

Donald Trump a fost blocat pe Facebook în ianuarie după insurecţia de la Capitoliu.
 
Consiliul a declarat că întârzierea se datorează timpului necesar pentru examinarea a peste 9.000 de răspunsuri publice la caz.
 
O decizie trebuia iniţial luată până pe 21 aprilie. Într-o declaraţie, Consiliul a spus că va lua o decizie „în următoarele săptămâni”.
 
Hotărârea va fi cea mai mare decizie pe care Consiliul de supraveghere a trebuit să o ia de la înfinţare. Consiliul a fost înfiinţat pentru a se pronunţa asupra unei decizii controversate luate de Facebook.
 
Comitetul format din 20 de membri, înfiinţat de şeful Facebook, Mark Zuckerberg, este adesea denumit „Curtea Supremă a Facebook”.
 
Comitetul este format din jurnalişti, activişti pentru drepturile omului, avocaţi şi cadre universitare.
 
Grupul s-a pronunţat deja asupra a nouă cazuri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici