Donald Trump spune că poartă armă pentru că "îi place să fie imprevizibil" - VIDEO

Donald Trump a declarat, în timpul unei dezbateri electorale televizate, că poartă armă pentru că "îi place să fie imprevizibil", relatează The Independent.

527 afișări
Imaginea articolului Donald Trump spune că poartă armă pentru că "îi place să fie imprevizibil" - VIDEO

Donald Trump spune că poartă armă pentru că "îi place să fie imprevizibil" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Poate cel mai interesant moment din cadrul celei de-a treia confruntări televizate a republicanilor înscrişi în cursa pentru desemnarea candidatului la Casa Albă, dezbatere difuzată de CNB, a fost răspunsul mogulului media în privinţa legislaţiei privind controlul armelor, comentează The Independent.

Întrebat de unul dintre moderatori ce poate spune despre una dintre cele mai recente tragedii care a lovit Statele Unite, când zece persoane au fost ucise la o universitate din Oregon, Donald Trump a spus că mai multe arme ar fi schimbat situaţia.

El a mărturisit că s-ar "simţi mai în siguranţă" dacă angajaţii săi ar purta armă şi că el însuşi îşi ia o armă la el când merge prin New York: "Port armă uneori. Alteori port mai multe. Îmi place să fiu imprevizibil".

Miliardarul a subliniat că "predictibilitatea" face ca America să fie vulnerabilă în faţa unor duşmani ca ISIS şi de aceea "zonele libere în privinţa armelor sunt practic o ţintă pentru psihopaţi şi bolnavii mintal".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici