Dubai Mall, evacuat din cauza unei scurgeri de apă - GALERIE FOTO

Magazinele din centrul comercial Dubai Mall, una dintre principalele atracţii din zonă, au fost evacuate joi în urma unei scurgeri de apă dintr-un acvariu gigant, potrivit martorilor şi angajaţilor.

358 afișări
Imaginea articolului Dubai Mall, evacuat din cauza unei scurgeri de apă - GALERIE FOTO

Dubai Mall, evacuat din cauza unei scurgeri de apă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Perimetrul acvariului, considerat a fi cel mai mare din lume, având o multitudine de soiuri de peşti, inclusiv rechini, a fost încercuit, iar magazinele situate în apropiere au fost evacuate, potrivit surselor citate.

Nicio precizare nu a fost făcută imediat cu privire la gradul de scurgere, dar martorii din Dubai Mall, cel mai mare din Orientul Mijlociu, cuprinzând circa 1.200 de magazine, nu au intrat în panică.

Dubai Mall gazduieşte şi lanţuri internaţionale de magazine celebre, precum Galeriile Lafayette.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici