Echipa de campanie a lui Barack Obama deschide cont pe Google+ în vederea alegerilor prezidenţiale

Preşedintele american Barack Obama a adăugat miercuri Google+, reţeaua socială a gigantului american de Internet, listei copioase de reţele sociale pe care intenţionează să le folosească în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2012, relatează AFP.

78 afișări
Imaginea articolului Echipa de campanie a lui Barack Obama deschide cont pe Google+ în vederea alegerilor prezidenţiale

Echipa de campanie a lui Barack Obama deschide cont pe Google+ în vederea alegerilor prezidenţiale (Imagine: MEdiafax Foto/AFP)

"Încercăm să ne stabilim reperele, aşa că nu ezitaţi să ne spuneţi ce v-ar plăcea să vedeţi aici şi să ne daţi idei despre modul în care putem folosi acest spaţiu pentru a vă ajuta să rămâneţi în contact cu campania", explică primul mesaj publicat pe acest cont.

Echipa de campanie a preşedintelui Obama s-a lansat luna trecută pe popularul site Tumblr, completând un arsenal care include Facebook, YouTube, Twitter, Flickr şi Foursquare.

În cadrul campaniei sale victorioase din 2008, Barack Obama s-a sprijinit pe Internet pentru a strânge fonduri şi susţinători şi pentru a-şi difuza mesajele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici