Elon Musk a comentat acuzaţiile de hărţuire sexuală

Miliardarul Elon Musk a apreciat, într-o postare pe Twitter, ca fiind "total neadevărate" afirmaţiile dintr-o ştire potrivit cărora ar fi hărţuit sexual o însoţitoare de bord într-un avion privat, în 2016, scrie Reuters.

1162 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a comentat acuzaţiile de hărţuire sexuală

Elon Musk a comentat acuzaţiile de hărţuire sexuală

Business Insider a relatat mai devreme joi că SpaceX, compania lui Musk, a plătit 250.000 de dolari în 2018 pentru a soluţiona o plângere de hărţuire sexuală făcută de o însoţitoare de bord de pe un avion privat.

Articolul a citat o persoană anonimă care a spus că este prietenă cu însoţitoarea de bord, şi care a dat o declaraţie ca parte a procesului de soluţionare privată, potrivit articolului.

"Am o provocare pentru acest mincinos care susţine că prietenul m-a văzut "expus" - descrieţi un singur lucru, orice (cicatrici, tatuaje, ...) care nu este cunoscut de public. Nu va putea să facă acest lucru, pentru că nu s-a întâmplat niciodată", a scris Musk pe Twitter.

Însoţitoarea de zbor a ajuns să creadă că refuzul ei de a accepta propunerea lui Musk i-a afectat oportunităţile de a lucra la SpaceX şi a determinat-o să angajeze un avocat în 2018, potrivit Business Insider.

Compania de rachete a făcut înţelegerea în afara instanţei şi a inclus un acord de confidenţialitate care a împiedicat-o pe însoţitoarea de bord să vorbească despre acest lucru, a precizat Business Insider. Site-ul de ştiri nu a menţionat numele prietenului sau al însoţitoarei de zbor.

În articolul din Business Insider, Musk a fost citat spunând că povestea însoţitoarei de zbor a fost o "lovitură motivată politic" şi că există "mult mai multe lucruri în această poveste".

Joi seară, Musk a scris pentru prima dată pe Twitter că atacurile împotriva sa ar trebui privite printr-o prismă politică şi a invocat lupta pentru un viitor bun şi pentru dreptul la libertatea de exprimare. În tweet-ul iniţial, el nu a menţionat în mod specific acuzaţiile din Business Insider.

"Şi, pentru a se consemna, aceste acuzaţii sălbatice sunt complet neadevărate", a adăugat Musk într-un alt tweet.

De asemenea, el a scris pe Twitter că articolul a fost menit să interfereze cu achiziţia Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
musk,
acuzaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici