Elon Musk se teme că extratereştrii ar putea invada Pământul

Directorul executiv de la SpaceX, Twitter şi Tesla, Elon Musk, a declarat într-un nou interviu că nu a văzut „niciun indiciu că ar exista civilizaţii extraterestre” în univers, menţionând că ar fi primit până acum un tweet de la extratereştri.

5089 afișări
Imaginea articolului Elon Musk se teme că extratereştrii ar putea invada Pământul

Theo Wargo - Wireimage /Bing AI

„Mulţi oameni mă întreabă, ştii, există extratereştrii? Şi cred că dacă cineva ar şti ceva despre extratereştrii de pe Pământ, probabil că eu aş fi”, i-a spus el lui Fox Tucker Carlson la Tucker Carlson Tonight, într-un interviu difuzat marţi.

„Sunt, ştii, foarte familiarizat cu chestiile spaţiale. Şi nu am văzut nicio dovadă care să demonstreze existenţa extratereştrilor”, a adăugat el.

Musk a spus că ar fi un „jackpot de nivelul următor” dacă cineva ar găsi un extraterestru. El a adăugat că ar fi o modalitate rapidă de a creşte bugetul de apărare al SUA, pentru că ar trebui să protejeze ţara de o „invazie”.

„Deci, cel mai rapid mod de a obţine o creştere a bugetului apărării ar fi să scoţi un extraterestru, ştii”, i-a spus el lui Carlson. „Ar putea fi o invazie. Ar putea sosi în orice moment”, declară miliardarul citat de The Hill .

El a adăugat că, deşi nu a văzut dovezi ale altor vieţi conştiente în univers, speră că există mai multe forme de viaţă pe alte planete. 

„Sper că există şi sper că sunt paşnici”, a spus el.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici