Explozie puternică într-o clădire din centrul Madridului. Cel puţin 17 persoane au fost rănite

  • Cel puţin 17 persoane au fost rănite, majoritatea uşor, după o puternică explozie care a zguduit vineri o clădire de patru etaje în renovare din centrul Madridului, au anunţat autorităţile spaniole, citate de Reuters.
  • Echipele de salvare căută persoane care ar putea fi blocate în interior.
624 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică într-o clădire din centrul Madridului. Cel puţin 17 persoane au fost rănite

Sursa foto: Twitter

Patru persoane au fost transportate la spital, una fiind în stare gravă, a declarat primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, adăugând că nu este cunoscută cauza.

„În clădirea din cartierul de lux Salamanca, unde s-a produs explozia, se efectuau anumite lucrări”, a spus primarul.

„Pompierii sunt înăuntru pentru a verifica structura clădirii şi pentru a determina dacă mai multe persoane ar putea fi înăuntru”, a declarat el pentru canalul de televiziune Telemadrid.

Purtătoarea de cuvânt a serviciului de urgenţe, Gema Martin, a declarat că o şcoală aflată peste drum de clădire nu a fost afectată şi că nu a fost nevoie de evacuarea copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici