Femeie, incendiată de cinci bărbaţi, printre care şi violatorii ei, pentru a nu da declaraţii

O tânără de 23 de ani din India, presupusă victimă a unui viol, e între viaţă şi moarte după ce i s-a dat foc în timp ce mergea spre tribunal pentru a da declaraţii, potrivit BBC.

3064 afișări
Imaginea articolului Femeie, incendiată de cinci bărbaţi, printre care şi violatorii ei, pentru a nu da declaraţii

Victimă a unui viol, incendiată de atacatori pentru a nu da declaraţii. Femeia se află între viaţă şi moarte. Sursa: Youtube

Femeia mergea la o audiere în cazul deschis împotriva a doi bărbaţi care ar fi agresat-o în luna martie. Victima se află în stare critică la spital, cu arsuri deosebit de grave, a relatat BBC.

Victima se îndrepta către o staţie de tren când un grup a înconjurat-o brusc şi au târât-o pe un câmp din apropiere, unde i-au dat foc. Incidentul s-a petrecut în districtul indian Unnao, unde au avut loc mai multe cazuri de viol în ultima perioadă, iar oamenii sunt revoltaţi. Cinci bărbaţi, printre care se numără şi cei doi implicaţi în proces, au fost arestaţi pentru incendierea femeii, conform declaraţiilor poliţiei.

 

Agresiunile sexuale faţă de femei reprezintă o problemă majoră în India, cazul celebru din 2012 în care un grup a violat şi ucis o fată într-un autobuz din Delhi fiind urmat de o avalanşă de evenimente similare. Conform unor rapoarte din 2017, în ţară se petrec în medie 92 de violuri pe zi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici