VIDEO  Filmare cu capturarea a doi soldaţi ruşi la Bahmut: momente de tensiune printre dărâmăturile oraşului distrus

Imagini dramatice cu doi soldaţi ruşi care se predau forţelor ucrainene la Bahmut, printre dărâmăturile unor clădiri distruse.

25915 afișări
Imaginea articolului Filmare cu capturarea a doi soldaţi ruşi la Bahmut: momente de tensiune printre dărâmăturile oraşului distrus

Filmarea cu predarea a doi soldaţi ruşi la Bahmut: momente de tensiune printre dărâmăturile oraşului distrus

Oamenii trimişi de Putin în Ucraina ca şi carne de tun nu opun rezistenţă, ameninţaţi fiind de o puşcă mitralieră. Unul dintre ei face târâş pe coate, pentru a se apropia.

Forţele ruse au luat avânt în bătălia pentru Bahmut, în ultimele zile. „Cel mai probabil că sunt acum în centrul oraşului şi au capturat malul de vest al râului Bahmutka”.

Ministerul britanic al Apărării scrie acest lucru în actualizarea zilnică a informaţiilor. De la sfârşitul lunii trecute, aminteşte raportul postat pe Twitter, avansul Rusiei către oraşul asediat din estul Ucrainei „s-a blocat în mare măsură”.

Cu toate acestea, odată cu progresul din ultimele zile, principala cale de aprovizionare a forţelor ucrainene „este probabil serios ameninţată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici