Fostul premier al Bavariei Edmund Stoiber critică dur politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie şi securitate

Edmund Stoiber, unul dintre liderii Uniunii Creştin-Sociale (CSU) şi fost premier al landului Bavaria, a criticat dur abordarea cancelarului Angela Merkel în materie de imigraţie şi securitate, argumentând că şeful Guvernului de la Berlin nu mai reprezintă voinţa cetăţenilor Germaniei.

1301 afișări
Imaginea articolului Fostul premier al Bavariei Edmund Stoiber critică dur politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie şi securitate

Fostul premier al Bavariei, Edmund Stoiber, critică dur politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie şi securitate

În opinia lui Edmund Stoiber, cancelarul Angela Merkel, liderul Uniunii Creştin-Democrate, comite o eroare gravă: "Din păcate, face prea puţin pentru a răspunde sentimentelor, preocupărilor şi îngrijorării cetăţenilor".

"Toate sondajele de opinie arată că, în momentul de faţă, premierul Bavariei, "Horst Seehofer, şi Angela Merkel nu par să respecte voinţa majorităţii cetăţenilor", a adăugat Stoiber, citat de revista Der Spiegel şi de cotidianul Die Welt.

Recentele atacuri din oraşele germane Ansbach şi Würzburg relevă că "imigraţia necontrolată generează şi probleme de securitate, pentru că printre refugiaţi s-au infiltrat şi criminali. Iar această situaţie se vede clar în sondajele de opinie", a subliniat Stoiber.

Popularitatea Angelei Merkel a scăzut în ultimul an, pe fondul criticilor referitoare la politicile flexibile în materie de imigraţie, care au permis venirea în Germania a 1,2 milioane de extracomunitari.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici